Skip to main content
Jarenlange ervaring Gratis Dakinspectie Reparaties Onderhoud Eerlijke prijzen

Hulp of ondersteuning nodig bij uw project?

Wij helpen u graag!

Dakpreventie

Gootdrain plaatsen

De Gootdrain is een gootbeschermer van bladeren, die vaak de riolering verstoppen. Het is gemaakt van kunststof gaas, dat in de lengterichting is doorgesneden. De gaaselementen worden in de dakgoot gelegd en door de fabrieksmatige spanning klemmen deze zichzelf vast tussen de dakpannen en de gootrand. De bladeren die op de Gootdrain vallen kunnen opdrogen en waaien uiteindelijk weg. Door toepassing van de Gootdrain bladvanger gaat uw dakgoot langer mee. Normaal druppelt het water voortdurend op dezelfde plaat en hierdoor wordt het zink plaatselijk aangetast. Het Gootdraingaas zorgt voor een spreiding. De Gootdrain kan in vele situaties worden toegepast en bespaart op onderhoudskosten en ongemak. Voor deze gevaarlijke klus hebben we de beschikking over kwalitatief goede producten en ervaren personeel.
Gootdrain plaatsen
Vogelwering

Vogelwering

Vogelnesten zijn broedplaatsen voor insecten en mijten. Zodra de jonge vogels het nest verlaten kunnen vogelmijt en larven de woning of het bedrijfspand binnendringen. Voor het bouwen van de nesten gebruiken ze naast natuurlijke materialen tevens isolatiematerialen van gebouwen. Bovendien verstoppen vogelnesten vaak rookkanalen en hemelwaterafvoeren waardoor niet zelden brand en lekkage wordt veroorzaakt.
Hoog en Droog Woning Onderhoud kan deze problemen oplossen door een vogelschroot op maat aan uw dak te monteren. Dit maakt het voor ongedierte onmogelijk om onder uw dakpannen te komen.