Skip to main content
Jarenlange ervaring Gratis Dakinspectie Reparaties Onderhoud Eerlijke prijzen

Hulp of ondersteuning nodig bij uw project?

Wij helpen u graag!

Dakkapellen

Kunststof dakkapellen

Kunststof dakkapellen zijn onderhoudsvrij, maximaal geïsoleerd en ze bezitten vele opties tot uitbreiding. Ze worden standaard bekleed met volkern plaatmateriaal. Dit zeer duurzame materiaal is in vele kleuren verkrijgbaar. Een kunststof dakkapel in combinatie met een kunststof kozijn, geeft een onderhoudsvrije dakkapel!

Houtlook dakkapel

Een onderhoudsvrije dakkapel die toch op hout lijkt? Bij ons is het mogelijk! Deze dakkapellen worden bekleed met een kunststof Keralit materiaal, dat in vele kleuren verkrijgbaar is. Deze dakkapel is nauwelijks van echt te onderscheiden.

Kunststof kozijnen in onze dakkapellen

Wij gebruiken een kunststof kozijn. Dit heeft vele voordelen: zo zijn ze makkelijk te onderhouden, milieuvriendelijk en in vele kleuren beschikbaar. De beglazing is standaard HRR ++ wat zorgt voor een optimale isolatie.

Aluminium kozijn in uw dakkapel

Heeft u liever een onderhoudsvrij aluminium kozijn? Dan zit u bij Hoog en Droog Woning Onderhoud aan het juiste adres. Of u nu kiest voor een volkern plaatmateriaal, of Keralit als bekleding van de dakkapel; beide zijn volledig onderhoudsvrij.
Diensten dakkapellen